Alice Hilbers

 

Een goede start werkt toe naar SMART

Bij Zorg en Welzijn zijn zoveel mensen in verschillende situaties en rollen betrokken, dat het steeds belangrijker wordt om elkaar écht te begrijpen en te vinden. Mijn passie is om mensen die zorg nodig hebben én mensen die in de zorg werken meer met elkaar te ‘verbinden’. Zo kunnen ze de weg naar elkaars hart vinden en het leven samen een stukje mooier maken.

Als marketingcommunicatie expert voor bestuurders van zorg- en welzijnsorganisaties verdiep ik me graag in de vraag achter de vraag. Wat zijn je dromen? Hoe ziet de ideale situatie eruit als het gaat over jouw organisatie?  Tijdens ons eerste contact gaat het om wat je wilt gaan bereiken. Het liefst maak ik het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk.

Vervolgens ga ik als kwartiermaker voor je aan de slag. Ik bereid contacten voor en zet acties uit zodat de profileringsklus vlekkeloos en plezierig verloopt. De juiste professionals worden aan uw profiel gekoppeld. Ons team Profielmakers beschikt over uiteenlopende expertise, passie voor hun vak én een no-nonsense mentaliteit. Die optelsom maakt ons tot strategische aanpakkers.

Mijn droom is dat elke professionele zorginstelling straks een goed PROFIEL heeft. Een helder beeld van het unieke zorgaanbod voor cliënten en de sterke punten van de zorgmedewerkers die dit waarmaken. Dit profiel kan met ons vakmanschap meer blootgelegd en ontwikkeld worden. Met veel plezier laat ik je daarom graag kennismaken met de ondersteuning en expertise van De Profielmakers. Neem contact op om jouw uitdaging als bestuurder aan ons voor te leggen.

De andere Profielmakers