Carla Manten

Don’t raise your voice - improve your argument

Hoe creëer je de juiste sfeer als zorgorganisatie? Hoe laat je zien dat je begrijpt wie jouw klant is? Dit zijn vragen die ik krijg en het is al jaren mijn passie om organisaties hierbij te adviseren.

De juiste sfeer treffen is essentieel voor de communicatie. Sfeer wordt door veel meer factoren bepaald dan alleen tekst. Zo zeggen beelden soms veel meer dan woorden, maar zijn er nog veel meer factoren die de sfeer meebepalen. Als projectmanager Events & Media én als fotograaf zie ik tekst, beelden en andere factoren samenkomen. Mijn passie is om die factoren samen te laten te smelten en de juiste sfeer neer te zetten.

De juiste middelen combineren en jullie eigen, unieke sfeer bepalen is hoe je je als zorgbedrijf kunt profileren. Kies niet voor de gulden middenweg en doe niet wat iedereen al doet. If you do what you always did, you get what you always got. Laat zien wie jullie zijn, toon karakter en beken kleur.

Bij De Profielmakers kunnen we jullie net die stap verder helpen om je te profileren, door onze brede dienstverlening. Het netwerk van professionals zorgt ervoor dat wij als zelfstandig ondernemer ook dat extra stapje voor onszelf zetten. Die inzet nemen we mee richting jullie als klant.

Mijn doel is om voor jullie organisatie de juiste sfeer te vinden in alle communicatieuitingen. Ik vind het geweldig om jullie te helpen zo goed mogelijk de aansluiting te vinden bij jullie doelgroep. Vanuit nét even die andere invalshoek, want dat werkt heel verfrissend.

Benieuwd wat ik als sfeermaker voor jullie kan betekenen? Lees dan ook mijn blog over een ‘anders dan anders evenement‘ of neem contact met me op.

De andere Profielmakers