Edith Rameckers

 

Mijn dagelijkse motto: probeer iets nieuws, toon een beetje lef en graag met humor.

In de Zorg gaat het om het vinden, benutten en creëren van de juiste verbindingen. Dat kun je doen met klanten, medewerkers of opdrachtgevers. Dit kun je bereiken door middel van een nieuwe bedrijfsnaam, andere kernwaarden of meer inzicht vergaren in de belangen van je stakeholders.

Ik help zorginstellingen met hun positionering binnen de markt en het uitwerken van een goede strategie. Het is mijn passie om via mijn vakkennis mooie resultaten voor jullie te boeken. Daarbij werk ik samen binnen de Profielmakers met gedreven, ervaren professionals met ieder een eigen expertise.

Ik blijf altijd bezig om mezelf te ontwikkelen. Of dit nu is door een opleiding te volgen, vakliteratuur te bestuderen of gewoon nieuwe dingen te proberen; vernieuwing is voor mij erg belangrijk. Door mezelf verder te ontwikkelen kan ik jullie als opdrachtgever helpen om de beste resultaten te behalen.

Die ontwikkeling en vernieuwing wil ik ook doorvoeren in mijn werkzaamheden voor zorginstellingen. Het kan lonen om niet altijd de veilige weg te kiezen. Durf daarom vernieuwend te zijn als zorginstelling. Ik wil dit bereiken door me te verdiepen in de leefwereld van degene aan wie jij iets over wil brengen. Vervolgens help ik je om jouw verhaal nog beter te maken.

Ik ga ervoor om zorginstellingen meer op de kaart te zetten en heb ontzettend veel zin om ook voor jullie aan de slag te gaan. Vanuit De Profielmakers willen wij graag ons steentje bijdragen op het gebied van rebranding, aanbestedingen, arbeidsmarktcommunicatie, evenementen en meer.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

De andere Profielmakers