Jacqueline Wanders

Schrijven is kijken met je ogen dicht - Remco Campert

Als je bestuurder bent in de Zorg, dan weet je hoe belangrijk het is om een goed verhaal te hebben. Een verhaal waar jullie oprecht in geloven en waar je als organisatie achter kunt staan. Een heldere boodschap om anderen mee te krijgen, in een duidelijke taal. Zo weet iedereen wat jij doet en waar jij voor staat.

Het is mijn doel om jullie tekst zo duidelijk mogelijk op papier te krijgen. Als communicatieprofessional en ‘praatjesmaker’ bij De Profielmakers zet ik de passie van mensen in de spotlights.

Ik verdiep me in de vraag achter de vraag en vertel wat jij wilt zeggen. Over wat je kunt, wat je doet en waar je naar streeft. Het praatje dat jij in je hoofd hebt zet ik op papier. Duidelijk, zoals het is, begrijpelijk voor degene die jouw verhaal leest en geschikt voor het kanaal. Met sterke content maken we samen het verschil.

Ik leg vast wat anderen vertellen. Duidelijk, concreet en met een goed gevoel beschrijf ik wat je kunt betekenen voor je klanten en stakeholders. Daarbij gaat het er niet alleen om dat je laat zien wie je bent en wat je doet, maar juist om je toegevoegde waarde. Ik help je scherp profileren en laat anderen zien waarmee jij het verschil maakt.

De Profielmakers zijn gepassioneerde vakmensen die samen de communicatiepuzzel compleet maken. Mijn rol daarbinnen is die van tendermanager, communicatieadviseur en tekstschrijver. Omdat we werken als team staan we samen sterker. Bovendien hebben we lol met elkaar en dat is voor mij een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking. Ik doe mijn werk met plezier en haal energie uit de verhalen van anderen. Op het moment dat mijn klant zegt: dit ben ik, dit is mijn verhaal en dit maakt de puzzel compleet, kan mijn dag niet meer stuk.

Hoe zorg jij ervoor dat anderen weten waar jouw organisatie goed in is? Ik help je graag om het verschil te maken en ga graag met jou samen de missie aan om dit te vertalen in een mooie heldere communicatieboodschap. Wil je hier eens over sparren? Neem dan contact met ons op.

 

De andere Profielmakers