Miranda Tollenaar

 

Faceless brands are the next dinosaur - Lisa Mattson

In de zorgsector is veel te doen als het gaat om het bevorderen van marktgerichtheid, klantgerichtheid en ondernemerschap. Besturen is innoveren en stilstaan is geen optie. Maar als je structureel meer met online marketing en communicatie wilt gaan doen, waar begin je dan?

Als ‘gangmaker’ bij de Profielmakers houd ik me met dit soort vragen bezig. Ik leg essentiële verbindingen door doen en denken te combineren. Ik ben dol op actie. Naast mijn werk houd ik bijvoorbeeld van snowboarden en mountainbiken in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dit vertaalt zich ook naar mijn werk. Ik ga voor uitdagende, gezamenlijke doelen en voor progressie op basis van een goed fundament. Ik breng, als het ware, de zaak in beweging.

Waarde creëren is daarbij onontbeerlijk en het liefst doe ik dit in overzichtelijke, behapbare stappen. Er zijn online vele wegen die naar Rome leiden. Ik help je deze mogelijkheden te ontdekken en jouw klant die merkbeleving te geven waar hij of zij enthousiast van wordt.

Online marketing en communicatie zijn mijn expertise. Ik vind het leuk om het profiel van online klanten of bezoekers van websites uit te diepen en vervolgens met content aan de slag te gaan. Geen grote mooie verhalen, maar praktische stappen die toewerken naar meer verbinding en beleving. Gericht op mooie resultaten en het liefst nog nét iets meer.

Ik help ook graag zorgorganisaties verder met een goede strategie en middelenmix om zo in beeld te komen bij het publiek. Met alle online mogelijkheden sta je in verbinding met iedereen. Hoe mooi is het als je bij velen daarvan een positief gevoel weet neer te zetten en je altijd boven komt drijven als men je nodig heeft?

Plezier in mijn werk staat bij mij op nummer één, want er mag ook gelachen worden. Op dat soort momenten ben ik op mijn best. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het samenwerken en helpen van anderen om mij heen. Daar doe ik het voor. Dit maakt ook dat ik graag deel uitmaak van De Profielmakers; een enerverend netwerk met echte aanpakkers in marketing en communicatie.

Met de collectieve kennis van de Profielmakers streven we naar een resultaat waar iedereen trots op is en op verder kan bouwen. Geen vraagstuk is ons te gek. Dus ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eens contact op!

De andere Profielmakers