Over ons

 

Profiel? Zó!

De Profielmakers, marketingcommunicatiespecialisten voor zorgaanbieders, halen naar boven wat jouw organisatie bedoelt, waar jullie het verschil mee kunnen maken. Je krijgt een profiel dat recht doet aan wat je doet, wat je kunt realiseren voor organisaties, gemeenten, regio’s en zorgverzekeraars en waarmee je:

– meteen herkenbaar bent

– op waarde wordt geschat

– wordt gezien als een vertrouwenwekkende, gastvrije en deskundige organisatie.

Met strategische denkers en praktische aanpakkers zorgen we er bovendien voor dat jouw etalage gevuld en aantrekkelijk is voor alle zorginkopers van gemeenten, regio’s en verzekeraars. Zodat ze precies weten welke expertise ze bij jouw organisatie kunnen krijgen.

 

Vraaggericht

De Profielmakers zijn marketingcommunicatiespecialisten voor zorgaanbieders die meer dan eerder moeten werken aan hun profilering.

We hebben veel ervaring met het profileren van intern gerichte organisaties. Wij kunnen ondersteunen bij de transitie van aanbodgericht naar vraaggericht.

 

Netwerk

De Profielmakers is geen klassiek marketingbureau, maar een netwerk van zelfstandig professionals. Dat maakt ons uiterst flexibel, want wij hebben geen overhead en hoeven geen vast aanbod te verkopen. We sluiten simpelweg aan bij de vraag waar jouw organisatie hulp bij nodig hebt. Met een flexibel team dat moeiteloos en razendsnel kan opschalen én afschalen. Wij zijn van ménsen, niet van systemen. Dat maakt ons uniek.

 

Landelijke dekking

Ieder van ons heeft een eigen praktijk en ruime ervaring in het vak. We werken als interimmers of op projectbasis voor (semi-)overheden, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven en zitten in het hele land. We mochten en mogen werken voor organisaties als Careyn, MEE, de Frankelandgroep, Humanitas, het Leger des Heils,  de stichting Kringloop Blik, de stichting railAlert, de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, de stichting ABC99, Omgevingsdienst Nederland, diverse gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden,  NGO’s, MKB-bedrijven en (zakelijk) dienstverleners. Binnen De Profielmakers bundelen we deze kennis en ervaring ten dienste van organisaties in zorg- en welzijn.