Evenementen in de zorg met impact

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Bij elk doel en elke doelgroep past een andere vorm. Welke dat is? Dat bespreken we graag met jou. De Profielmakers weten precies hoe ze een evenement in de communicatiemix kunnen inzetten en zorgen ervoor dat vorm en inhoud passen bij jouw organisatie. Hieronder enkele voorbeelden.

Een seminar of congres 

Neem een specifiek onderwerp onder de loep en ga de dialoog aan met deelnemers. Deel samen je expertise, genereer free publicity en geef daarmee stakeholders ook de kennis en inzichten die tijdens het seminar of congres zijn ontstaan.

Een inspiratiebijeenkomst 

Personeel en vrijwilligers inspireren werpt z’n vruchten af op de werkvloer en zorgt voor een band.

Een open huis 

Zichtbaar zijn voor je stakeholders en in de wijk of regio waar je actief bent zorgt ervoor dat er over je gepraat wordt. Biedt iets extra’s, unieks of een ervaring tijdens dit event dat geassocieerd wordt met jouw dienstverlening. Succes verzekerd.

Een inspraakavond 

Doemt er een belangrijke kwestie op bij stakeholders, dan is dit een goede manier om hierover in gesprek te gaan met betrokkenen. Je creëert hiermee een kans om jouw visie te delen en je inventariseert wat er daadwerkelijk speelt in een geregisseerde setting. 

Lees ook het blog van Carla Manten over een ‘anders dan anders’ evenement.